KURUCU

Ceyda Varlıbaş
Ceyda Varlıbaş

Merhaba! Ben Ceyda. Lisede Ankara Evrensel Kolej Fen Lisesi ve Anadolu Lisesinde eğitim aldım. Lisans öğrenimime Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesinde devam etmekteyim. Hacettepe Hukuk Topluluğu 2019-2020 Döneminde Denetim Kurulu ve 2020-2021 Döneminde Yönetim Kurulu üyesi olarak yer aldım. Bilim, hukuk teknolojileri, ekonomi vb. alanlarına ilgi duyuyor ve bilginin paylaştıkça çoğaldığına inanıyorum. Umarım hep birlikte nice yazıda görüşürüz. Sevgilerimle.

EDİTÖR KADROSU

Efsun Yaren Demir- Baş Editör
Efsun Yaren Demir- Baş Editör

Merhabalar, Efsun Yaren Demir ben. 10 Temmuz 2003 Ankara doğumluyum. Evet, doğma büyüme tam bir Ankaralı. Ayrancı Anadolu Lisesi mezunuyum ve şimdi de Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3. Sınıf öğrencisiyim. Velhasılıkelam kendimi bildim bileli şiir yazıyorum. Kendimi yazdığım şiirlerle biliyorum da diyebilirim. Ruh halim iyi olmadığında beni rahatlatan, musmutlu zamanlarımda sevincimi çoğaltan öyle ki beni ben yapan unsurlardan doğan tüm yazılarım: şiirlerim. Sizler de umarım hissederek okursunuz, sağlıcakla kalın. 

Ne demiş ünsüz bir şiir yazarı: Bir dizede bir insan, bin insanda bir dize. Nice dizeler gelir dize yoksa o bir insanda, bir dize.

Mahmud Sami Diğler- Baş Editör
Mahmud Sami Diğler- Baş Editör

Merhaba! Ben Mahmud Sami Diğler. Nereli olduğum konusunda tek bir görüş söz konusu değil fakat genelde Karamanlı olduğumu söylüyorum. Halihazırda Hacettepe Hukuk Fakültesinde 3.sınıf olarak öğrenim görmekteyim. Genel olarak şiir ve hikaye tarzında yazılara sahibim. Lisede yazmaya başladım ve ömrüm boyunca da yazmayı planlıyorum. İnsan yazdıkça kendini tanıyor, yazdıkça duygularını keşfediyor. Ben buna inanıyorum en azından. Umarım uzun süreler boyunca size bir şeyler katabilirim. Sevgilerle…

Halil İ. Ongun- Editör
Halil İ. Ongun- Editör

Selamlar, Ben Halil İbrahim. Akdeniz Tıp Fakültesinde 3. sınıf, ayrıca yeni başladığım Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümde 1. sınıf öğrencisiyim. Yaklaşık 7 senemi yazarak, 5 senemiyse editörlük, tasarımcılık, genel yayın yönetmenliği gibi sanat yayıncılığının farklı alanlarında farklı sanatçılar için çabalayarak geçirdim. Edebiyat, nöropsikiyatri, sosyoloji ve bu alanların uzandığı her bağlamla ilgiliyim. Bu benim Hukukçu Geyiği’nde editör olarak geçirdiğim 3. sene olacak, bunun için fazlasıyla heyecanlıyım.

YAZAR KADROSU

Furkan Umut Çetintaş
Furkan Umut Çetintaş

İzmirliyim
Doğma büyüme pideciyim. Esnafım. Şiir yazıyorum.

Mümine Çelik
Mümine Çelik

Ben Mümine Çelik. 2003 yılında Batman’da doğdum. Hacettepe Üniversitesi hukuk fakültesi 3.sınıf öğrencisiyim. Geçtiğimiz iki dönemde de Hukukçu Geyiği’nde yazarlık yaptım. Uzun zamandır edebiyat üzerine okumalar yapıyor ve şiir, deneme, öykü türlerinde yazma çalışmalarına devam ediyorum. Bunlar haricinde felsefe, sosyoloji, psikoloji ve sinema alanlarına da ilgi duyuyor ve çalışmalarda bulunuyorum.

Özcan Tokmak
Özcan Tokmak

Adım Özcan Tokmak, Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3. sınıf öğrencisiyim. Önceki dönem Hacettepe Hukuk Topluluğu Yönetim Kurulu üyesi, ELSA Avrupa Genç Hukukçular Derneği genel sekreterlik direktörüyüm, ilk yılımda da üniversite temsilcisi olarak görev almaktaydım. Bu süreçte bir çok etkinliğin organizasyonunda bifiil yer aldım. Hukukun her alanına, felsefeye, psikolojiye, yabancı diller ve kültürlere de ilgiliyim.

Şevval Paşaoğlu
Şevval Paşaoğlu

Ben Şevval Paşaoğlu, Hacettepe Hukuk 4. sınıf öğrencisiyim. 2013 tarihinde Commenius projesi kapsamında yeni deneyimler ve yeni yaşanmışlıklar görme fırsatım oldu. Şu anda da Yenilikçi Hukukçular platformunda Şiddetle Mücadele Komisyonunda mobbing konusunun başkanıyım. Aynı zamanda aynı platformun insan hakları komisyonunda da bulunmaktayım. Belki de yazarlık konusunda belli yolları kat etmedim fakat çocukluğumdan beri yazmayı kendimi ve duygularımı ifade etme aracı olarak kullanırım.

Eren Alp Başlı
Eren Alp Başlı

2020-2021 Eğitim Öğretim dönemini Özel Akhisar Bahçeşehir Koleji Anadolu ve Fen Lisesi’nde tamamladım. Mavi Kırmızı adlı kitapta 3 adet hikayem bulunmaktadır. 2021 yılından beri BuBiSanat adlı sayfada yazdığım şiirlerimi paylaşmaktayım. 2022-2023 yılı Hukukçu Geyiği yazar kadrosunda yer aldım. Bir şiirim de bu sayfada yayımlandı. Hacettepe Hukuk Fakültesinde 2. sınıf öğrencisiyim.

İrem Yılmaz
İrem Yılmaz

Merhabalar, ben İrem. Hacettepe Hukuk’ta lisans eğitimimi sürdürmekteyim. Kendimi tam olarak tanıyabildiğimi söyleyemem ama kelimelerle kurduğum bağ beni her seferinde yazmaya itti. Yazdıklarımda kendimi bulabilmem için daha katetmem gereken çok yol var. Bu yolda olmak ise benim için çok keyifli, umarım siz de bu yolculuğun seyircisi olmaktan keyif alırsınız:)

Aslıhan Doğan
Aslıhan Doğan

Merhaba ben Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2.sınıf öğrencisi Aslıhan Doğan. 5 senedir tiyatroyla ilgileniyorum.

Şilan Savaşçı
Şilan Savaşçı

3 Eylül 2002 İstanbul doğumluyum . Aslen Bingöllüyüm . Üniversiteye kadar eğitim öğretim yıllarımı İstanbul’da geçirdim . Şimdi de Hacettepe’de Hukuk Fakültesi 3.sınıf öğrencisiyim.

Meryem Ayşenur Yılmaz
Meryem Ayşenur Yılmaz

Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okuyorum. gitar, yazı yazma, yoga ve resim çizme ile ilgileniyorum. uzun zamandır yazı yazmaya ve yazdıklarımı insanlarla paylaşmaya ilgi duyuyorum.

Şevval Furuncu
Şevval Furuncu

Ben Şevval Furuncu. 5 Aralık 2002’de Bartın’da doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Bartın’da tamamladım. Şu an Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde 4. sınıf öğrencisiyim.

ÇİZER VE FOTOĞRAFÇI KADROSU

Melike Tanrıseven
Melike Tanrıseven

Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde lisans eğitimi alıyorum. Çocukluğumdan beri resim çizmeyi seviyorum. Bunun dışında yeni yerler gezmeyi ve farklı aktiviteleri deneyimlemekten hoşlanırım.